Staffars Seriers Blog: Uppcon ömma kroppsdelar

29 september 2007

Uppcon ömma kroppsdelar

En av fördelarna med att bo på hotell är möjligheten att sticka iväg och duscha av fötterna och ge dom lite välförtjänt omvårdnad. Vis av erfarenheten packar jag alltid numer ned träskor och inte minst flera strumpombyten. Träskorna hjälper inte bara mina fötter att andas utan även ryggen som tar rätt mycket stryk av att stå och gå på stengolv dagarna i ända. Än så länge så har den inte gjort för mycket ont men det kommer nog med största sannolikhet senare ikväll om jag inte är försiktig om ens det hjälper. Jag minns en SF-mässa med fasa just därför att allt gående fick ryggen att krampa ihop sig något otroligt och då hade jag inte ens lyft fel utan jag gick helt oskyldigt tillbaka efter att köpt en korv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar