Staffars Seriers Blog: Uppcon slut dag 1

28 september 2007

Uppcon slut dag 1

Efter nio förvandlades handlarrummet till fritidsgård med en massa ungdomar som bara väntade på att få gå till sovsalarna. Ett par av handlarna tog upp en diskussion med arrangörerna om att stänga det hela som jag la mig och la mitt bifall. Efter en kort koll med övriga handlare så stängde de rummet, tack och lov. Jag hyser förhoppning om att de kommer att stänga rummet vid nio imorgon vilket skulle vara otroligt skönt.

Första dagen måste jag anse som fullt godkänt. Jag tror dock att vi kommer att sälja för ett betydligt mindre belopp under lördagen, förmodligen bara 40% av fredagen och söndagen 40% av lördagen om ens det.

Det har varit rätt skoj dag om än lång så nu är det en whisky och god natt. Lång dag imorgon med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar