Staffars Seriers Blog: Uppcon morgon dag 2

29 september 2007

Uppcon morgon dag 2

Vi är igång igen efter en avslappnande stund på hotell och framför allt en hotellfrukost som är riktigt bra. Brukar vanligtvis inte äta bacon till frukost men idag smakade bra även om jag hade hoppats på våfflor.

Oljudet är i gång igen. Jag kunde inte hålla mig utan påpekade att det bara var handlare i lokalen fick till svar att klockan var nio och sen ignorerade han mig. Framtida arrangörer av mässor, kom ihåg att det här är en arbetsplats där väldigt många personer skall samsas alla uppskattar inte japansk punk kl 9 på en lördag morgon och sedan igen kl 10 och kl 11 och kl 12.

Vill dock påpeka att utan rötägget i montern bredvid så är det är en skojig bunt med försäljare här och det är en väldigt trevlig och hjälpsam stämning mellan oss. Alla vill givetvis sälja mest men vi ser att vi kompletterar varandra (inklusive oljudsidioten) och det hjälper alla.

Just nu jobbar min kollega med att få in en Yaoi-tjej till butiken. Det gör han riktigt bra, man hör hur hjulen snurrar i tjejens huvud och det står i pannan. Jag måste ta mig till butiken. Muntrar upp en något seg lördagsmorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar