Staffars Seriers Blog: Uppcon i helgen

27 september 2007

Uppcon i helgen

Det stunder Uppcon i helgen. En av de stora mässorna som i år ligger jämnsides med bokmässan i Göteborg. För vår del så har det inte varit någon fråga om vart vi skall. Det är oerhört svårt att få någon ekonomi i att ställa ut på bok och bibliotek och så intresserad är jag inte av det som sker programmässigt när det gäller serier. Då är Uppcon betydligt skojigare, en stor manga- och nördfest där vi når de kunder vi vill nå.

Förra uppconen som vi var på rankar jag som en av de mest fantastiska mässorna jag varit med om under årens lopp. Kom därifrån med så mycket glädje och energi trots att det är enormt slitiga och långa dagar som väntar. Fredag är det 8-23 (mässan öppnar iofs 12 men vi måste ju packa bilen och ta oss ditt) som gäller och lördagen 9-23. Nu kan vi säkert stänga någon timme tidigare men då de arbetsamma timmarna är väldigt intensiva så har jag har en tendens att glida in i ett mässkoma under lugna stunder då jag mer eller mindre bara sitter och stirrar och väntar på att någon skall komma och köpa något så riskerar jag att vara kvar tills dess att det stänger.

Det stör mig att vi inte hann bli färdig med webbshoppen i tid till mässan. Arbetet med den och förberedelserna till mässan är också anledningen till att jag har varit lite frånvarande här i bloggen de senaste veckorna. Det finns en liten möjlighet att vi gör lite livebloggning från mässan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar