Staffars Seriers Blog: Uppcon är slut och det är jag med

30 september 2007

Uppcon är slut och det är jag med

Är hemma nu och har ätit en god middag och sitter och försöker samla energi för att packa upp väskan. Det har varit en otroligt skoj men jobbig helg. Jag kom dit med en viss irritation mot arrangörerna för deras njugga inställning mot oss handlare. Blev förbannad över att de glömt bort vår bokning men det löste sig med att vi fick vad jag så här i efterhand tycker en betydligt bättre plats. Oljudsmaröder som jag ville strypa första dagen togs i hampan av arrangörerna som jag tyckte växte med uppgiften under mässans gång. Jag själv gick från att vara irriterad och förbannad till att tycka det hela var djäkligt kul. Jag träffade många skojiga människor, såg fantastiska cosplayare (även om jag missade en under lördagen) sålde en del manga och lite pryttlar och inte minst bloggade en hel del vilket var otroligt skoj. Tyvärr så hinner man inte få ens en bråkdel av det roliga som händer bara vid vårt försäljarbord. Fraserna man använder om och om igen, gapskratten man får när man skäller ut gnälliga fjortonåriga manga-wannabes med att förklara hur det var på den gamla goda tiden när vi hårdingar fick slita för att få tag på manga. Hur vi fick gå 20 mil i träskor utan strumpor i snön för att hitta den enda butiken i landet som man hade hört att det skulle finnas manga i och det gjorde det inte. På något sätt tror jag inte att ungdomarna förstod vad jag sa.

Nu skall jag ta mig en lång varm dusch och sedan vila upp mig på soffan så att jag orkar gå och lägga mig. Packar upp mangan imorgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar