Staffars Seriers Blog: Uppcon Mässkoma

29 september 2007

Uppcon Mässkoma

Nu har verkligen mässkomat inträffat för mig. I och med mässans andra fas så blir kundbesöken färre och färre och då får jag mer tid att känna hur trött jag är. När jag inte bloggar eller pratar med de enstaka kunder som kommer till bordet och handlar så sitter jag mest och stirrar tomt ut i luften.

Det innebär också att man riskerar att råka ut för mässans verkliga energislukare, vanligtvis antisociala nördar som nu har börjat blomma ut och prata med folk. De håller långa monologer om sitt specialintresse eller hur mycket de spenderat på saker de köpt under mässan eller ännu värre sådant som hänt under deras rollspelskampanjer. Själv är man alldeles för trött för att orka avbryta och det är något annat än att stirra tomt ut i luften.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar